Partnercommunicatie
Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, als je de eerste fase van het gelukkig zijn, het kijken door de roze bril achter je hebt gelaten en je de werkelijkheid ziet: je partner is een gewoon mens met gebreken en patronen, sommige vind je leuk en andere erger je je aan.
Vanaf dat moment is het heel belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan, je ergernissen en vooral ook je behoeften te uiten.
Omdat we nu eenmaal niet altijd geleerd hebben om dat uiten op een goede manier te doen komen de problemen en de ruzies tussen partners.

Na verloop van tijd leer je goed te communiceren en op een goede manier met elkaar om te gaan of, als je manier van communiceren niet werkt, ga je maar je mond houden en raakt gefrustreerd, deze frustraties komen er altijd op een andere manier uit, en dat is het vaak niet meer gezellig.
Vooral tijdens feestdagen en vakanties blijkt dan dat die frustraties hoog oplopen: je ziet elkaar veel en verblijft met elkaar in kleine ruimtes waardoor de vlam in de pan raakt.

Na deze perioden stijgt het aantal echtscheidingen vaak.

Om nu op tijd te werken aan een andere en effectieve manier van communiceren is er de
WORKSHOP PARTNERCOMMUNICATIE.

Doelen van deze workshop zijn:

  • je wordt je bewust van je eigen communicatie
  • je wordt je bewust van de communicatie van de ander
  • je gaat zeggen wat je bedoelt
  • je gaat zeggen wat je behoefte is
  • je gaat oude patronen zien en maakt een keuze om ze los te laten of te behouden

Wanneer:
Data op aanvraag. Deze workshop gaat door bij voldoende aanmelding.

Waar:
Westerkerkweg 26 A, Venhuizen

Kosten:
Deze workshop kost € 85,00 per deelnemer

facebook